Taksering - Skjønn
Termografi - Tetthetsmåling
Kvalitet - Risiko - Revisjon
Vedlikehold - Radon

TELEFON
9777 3333

 

      Ventilasjon måling        
 

 

HOVEDMENY

-Startsiden

-Om AAA-Takst AS

-Kontakt

-Tjenester

-Priser

 

-Informasjon

-Lenker

 

 

 

 

 

   

Det er ofte klager på balansert ventilasjon i nyere boliger, dette omfatter spørsmål om mengder tilluft til spesifikke rom og total mengde ventilasjon.
Det er også; viktig at det er balanse mellom tilluft og avsug, med ubalanse vil det medføre luftgjennomgang gjennom vegger etc.

Ved mer tilluft enn avsug blir det overtrykk i boligen, dette luftoverskuddet må ut gjennom uttettheter i klimasjermen. Dette gir varmetap og fare for kondensering i klimaskjermen som igjen kan gi fuktskader og sopp/mugg vekst.

Ved mer avsug enn tilluft blir det undertrykk i boligen og luftunderskuddet må kompenseres for med luftgjennomgang gjennom uttettheter i klimasjermen. Dette gir varmetap.

AAA-Takst AS har utstyr for måling av luftstrøm fra tilluft/avsug ventiler i boligen. Målingen gjøres ved normal drift uten fysiske inngrep.

I rom eller bygninger uten balansert ventilasjon kan det bli for lite luftutskifting slik at det blir usunt klima (for høy CO2 og/eller høy luftfuktighet) i rommet. I slike tilfeller kan et minivent anlegg være løsningen. Minivent er et lite ventilasjonsanlegg som enkelt kan monteres for forbedring av inneluften. Hvis interessert ta kontakt.

Priser Ventilasjonsmåling.

Gå til:
Tjenester.

 

AAA-Takst forbeholder seg retten å kunne avvise oppdrag uten begrunnelse.
 

SWEMA125
Måling med trakt.

SWEMA3000
Måleinstrument for lufthastighet/trykk.

 

     

Nyheter/artikler fra aviser og tidskrifter.
Ventilasjon:

 

 

 

 

 
 

 

Copyright©2008-2023
AAA-Takst AS
All Rights Reserved

   

TLF. 9777 3333

   

AAA-Takst AS tar ikke ansvar for eventuelle feil på disse WEB-sidene.

Bruk av "Cookies" på dette nettstedet.